Telefoon: 0546-579835 - Mobiel: 06-37294551 - Email: info@zwembadPlus.nl

Coverseal 4 seizoenen afdekking

ZwembadPlus is de exclusieve dealer voor NL voor úw automatische 4-seizoenen zwembad veiligheids afdekzeil van Coverseal. 

Coverseal - het meest unieke, hoogwaardige, automatische 4-seizoenen afdekzeil voor uw zwembad. Ons 4 seizoenen zwembad afdekking is innovatief, met een minimalistisch design voor een schoon en veilig zwembad!

  • Wilt u een lekker warm zwembad?
  • Wilt u geen vuil en bladeren in uw bad?
  • Geen groen water?
  • Wilt u uw (klein)kinderen beschermen tegen verdrinking?

Dan heeft DekzeilenPlus dé oplossing voor uw wensen met het Coverseal 4-seizoenen afdekzeil!

Wie een zwembad heeft, houdt dit graag schoon en ook veilig met een overdekking. Een van de meest minimalistische design beschermingen van vandaag is de Coverseal. Het soepele Coverseal afdekzeil blijft steeds perfect gespannen boven het water. Deze 4-seizoenen zwembad afdekking kan (volautomatisch) uw zwembad in enkele minuten veilig, schoon en warm opbergen.

Kleur
De Coverseal is verkrijgbaar in de kleuren: lichtgrijs, donkergrijs, beige, lichtblauw, donkerblauw en groen. De sierlijke oprol met bank kan geleverd worden in elke RAL-kleur en is een aanwinst voor uw tuin en terras!

Het materiaal
Membraan in gewapend pvc van het merk Serge Ferrari. Bestand tegen vervorming en uitrekking, alsook tegen vervuiling, UV-straling, enz. Perfecte spanning van het afdekzeil boven de waterlijn: geen contact tussen het membraan en het water.

Als het zeil eenmaal is vergrendeld, garandeert deze spanning het hele jaar door een optimale veiligheid, hygiëne en isolatie van het water. Meerdere kleine openingen zorgen ervoor dat het regenwater op het zeil snel wordt afgevoerd.

Voordelen:

  • De afdekking voor alle seizoenen;
  • Duurzaam materiaal en professionele afwerking;
  • Veiligheid;
  • Waterkwaliteit;
  • Isolatie.

Veiligheid
De Coverseal-afdekkingen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen: de NF P90-308 van december 2013. De uitrusting is tot in de puntjes ontworpen om elk gevaar uit te sluiten, ook voor de allerkleinsten.

Let op: "Een kind verdrinkt in minder dan drie minuten; geen enkel veiligheidssysteem zal ooit het toezicht en de waakzaamheid van een volwassene vervangen."

Er is veel zorg besteed aan de keuze van de materialen en werken met een exclusief vergrendelingssysteem. Zo kunt u uw zwembad efficiënt en veilig afdekken, ongeacht de afmetingen en de vorm. Het sterke membraan van voorgespannen pvc van het merk Serge Ferrari kan het gewicht van een of meer mensen dragen of van uw kinderen en huisdieren.

Waterkwaliteit
Om de waterdichtheid te garanderen, beschikt de Coverseal 4 seizoenen afdekzeil over een gepatenteerde vergrendelingssysteem. Doordat het membraan onder alle omstandigheden perfect strak gespannen blijft, kunnen er bijvoorbeeld geen bladeren in het zwembad vallen.

Het UV-werend opake membraan blokkeert de zonnestralen om iedere vorm van fotosynthese tegen te gaan en de vorming van algen te beperken. Daarom blijft de zuurtegraad (pH) van het zwembad stabieler. U bespaart dus niet alleen een pak geld, uw zwemwater is ook veel aangenamer en veiliger, voor volwassenen en kinderen. Het water blijft daarnaast helderder en schoner.

Isolatie
Nog een goede reden om voor een Coverseal 4 seizoenen zwembad afdekking te kiezen, is de milieuvriendelijkheid.  Overdag warmen de zonnestralen de afdekking op en door de warmteoverdracht wordt ook het water eronder lekker warm.

Het zwembadwater slaat de warmte dus op. 's Nachts voorkomt de afdekking dat er water verdampt. Het water koelt niet af, omdat de thermische balans van de Coverseal groter is dan die van een luik met zonnepanelen.

Zo bespaart u dus niet alleen water, maar ook energie. Tijdens koudere periodes voorkomt de Coverseal zwembad afdekking dat het water gaat bevriezen en beschermt uw zwembad en de uitrusting wanneer u die tijdens de wintermaanden niet gebruikt.

Resultaat:

- veiligheid voor uw (klein)kinderen

- tijdswinst door minder schoonmaak en onderhoud

- gezonder zwemmen met minder chemische producten in het water

- een eenvoudige overwintering, zonder groen water

Automatische vergrendeling dankzij een heel discrete en superdunne rail
Deze rail geleidt en vergrendelt het afdekzeil naarmate het over het zwembad rolt. De afgeronde hoeken beletten dat de zwemmers zich aan de tenen verwonden. De rail wordt permanent afgesloten met een beschermingsvoeg, wat het binnendringen van vuiltjes of plantenresten verhindert. De snelle sluitingstijd (minder dan 45 seconden voor een zwembad van 10 x 5 meter) en de automatische vergrendeling beveiligen uw zwembad met één druk op de knop.

Groot gebruiksgemak
Automatische opening dankzij de bedieningskast; het afdekzeil gaat snel en geluidloos open en dicht. Het mechanisme werkt volledig autonoom, dankzij de zonnepanelen.

Ideale oplossing voor zowel binnen- als buitenzwembaden
Geen enkel ander soepel afdekzeil gaat waterverdamping zo goed tegen als het hermetische afdekzeil van Coverseal. Dankzij het ontwerp dat speciaal werd uitgedokterd om het membraan perfect gespannen en vergrendeld te houden, is dit dé oplossing voor zowel binnen- als buitenzwembaden .

Het Coverseal afdekzeil is bestand tegen de warmte in de zomer en de vrieskou en sneeuw in de winter.

Past zich aan elke vorm van bestaand of nieuw binnen- of buitenzwembad aan.

Het zeil wordt op maat gemaakt tot een maximale breedte van 8,5 meter en een lengte van 28 meter.

Prijzen
De prijzen voor een Coverseal beginnen bij € 6500 excl. BTW en montage voor een Half-Automatisch systeem – of € 9570 voor een Vol-automatisch systeem met complete kast voor een afdekking van 3 x 7 m1 of kleiner. Mocht dat binnen uw budget passen, kunt u hieronder een prijs opvraag doen voor uw zwembadafmetingen.

PRIJZEN ZIJN OP AANVRAAG.

Enkele foto's

4 seizoenen afdekking
4 seizoenen afdekking close up
Coverseal

Bekijk het complete aanbod in onze webshop DekzeilenPlus.nl

New

BEKIJK NU ONZE

WEBSHOP

DEKZEILENPLUS.NL

KLIK HIER!