Telefoon: 0546-579835 - Mobiel: 06-37294551 - Email: info@zwembadPlus.nl

Zwembad pompen

Het hart van het zwembad is de zwembadpomp. Een zwembadpomp zorgt voor circulatie en filtratie van het zwembadwater. Met een zwembad pomp is het ook mogelijk om aanverwante onderdelen zoals zandfilter, verwarming en desinfectie aan te sturen.

Er zijn verschillende type pompen met vast of variabel toerental, waarbij de capaciteit van de zwembadpomp wordt afgestemd  op de inhoud van het bad. Een grotere pomp resulteert niet altijd in een beter pomprendement. ZwembadPlus helpt u bij het bepalen welke zwembadpomp aan uw eisen voldoet. Samen met de juiste elektronische aansturing zorgen wij ervoor dat de zwembadpomp automatisch en adequaat kan werken op de momenten dat dat nodig is.

Wij leveren meerdere zwembad circulatie pompen met verschillende eigenschappen. Als eerste is de benodigde pompcapaciteit van belang. Kijk daarbij goed naar de inhoud van het zwembad en de benodigde capaciteit om het water voldoende in beweging te houden. In principe geldt: inhoud zwembad in kubieke meters (m³) / 4 = de benodigde pompcapaciteit per uur. Er kan echter sprake zijn van verschillende weerstanden door hoogteverschil, lang leidingwerk of verwarming.

Enkele foto's

zwembadpomp
davey-silensor-pro-variabele-zwembadpomp
dab-dab-e-swim-150-m-variabele-zwembadpomp-waterge

Bekijk en koop uw zwembadpomp in onze webshop:

New

BEKIJK NU ONZE

WEBSHOP

DEKZEILENPLUS.NL

KLIK HIER!