Telefoon: 0546-579835 - Mobiel: 06-37294551 - Email: info@zwembadPlus.nl

Referenties

894743_444595672292033_837333643_o

"Eindelijk is de kalk weg!"

Vorig jaar een nieuwbouwhuis gekocht en na een jaar al flinke kalkvlekken. Elke keer met antikal in de weer is ook zo wat. Een buurman en ik besloten ons te verdiepen in een waterontharder en hebben meerdere bedrijven over de vloer gehad. Zwembadplus was de enige die niet zijn concurrenten neerhaalde maar een simpel en eerlijk verhaal vertelde.

Ook probeerde hij geen onderhoudscontracten te verkopen of mij te verplichten alleen zout bij hem te kopen, anderen deden dat wel ivm garantie.

De ontharder van zwembad+ bestaat uit 2 delen. Een flink filter, goed voor 5500 liter water en een losstaand zoutvat voor 75 kilo. Omdat 2 delen zijn past hij in de kleine meterkast en het zoutvat in de kruipruimte. Zodoende hoef je niet te schipperen met kleine zoutvaten en kleine filters.

Aansluiting is netjes gedaan. Ondertussen heeft de halve straat dezelfde ontharder. Dat zegt wel wat...

"Guido, Wierden"

Grietje Gonggrijp

"Fraai werk afgeleverd!"

Vorig jaar hebben we een huis met zwembad gekocht.
Dit jaar hebben we een verbouwing gehad die voor een betere verwarming van het zwembad zorgt. Ook zijn er zonnepanelen geplaatst om de extra elektriciteit op te vangen.
Frank heeft de hele installatie (pomp, filter, Intex zoutsysteem etc.) opnieuw geïnstalleerd en tevens een stroombesparende inverter én een mooie, stille COP 16 verwarmingspomp geplaatst zodat het zwembad standaard 28 gr is. Ook hebben we een gebruikte zwembadrobot voor een faire prijs van hem kunnen kopen. Wat een genot.
Toen er in onze vakantie een probleem met de hydrojet is ontstaan met een grote lekkage als gevolg is hij direct komen kijken en heeft de zaak gestabiliseerd. Vandaag nieuw onderdeel geplaatst en alles werkt weer prima. Frank heeft ons steeds goed geadviseerd en fraai werk afgeleverd.
We zullen in de toekomst nog graag gebruik maken van zijn diensten. Volgend jaar een nieuwe afdekking?

"Grietje Gonggrijp, De Knipe"

ONZE PROJECTEN

3 reacties

 1. Timo op 24 juli 2022 om 09:10

  Frank heeft bij ons de Coverseal geplaatst. We waren al enthousiast zonder deze werkelijk gezien te hebben, maar nu we hem zelf hebben kan ik zeggen een top product! Het dekt ons zwembad super af, houd het water veel schoner en warm. Het ziet er ook nog eens fantastisch uit en bespaard ook energie. Frank weet waar hij over praat en is een vakman en komt zijn afspraken netjes na.

  • Frank op 26 juli 2022 om 07:09

   Hallo Timo, fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de Coverseal en onze service. Het was een groot plezier om met jullie samen te werken en dank voor alle goede zorgen bij het plaatsen! Gr. Frank, ZwembadPlus

 2. Rens op 5 september 2022 om 17:00

  In de bouwvakvakantie had ik een probleem gecreëerd met de power-unit van de zwembadrobot van mijn zoon die toen met vakantie was.
  Ik zou zin zwembad schoonhouden, maar had daarbij de power-unit laten vallen. In al die hectiek had ik bij ZwembadPlus een compleet nieuwe robot besteld en betaald.
  Na kennisname hiervan door Frank, – NOT BENE IN ZIJN VAKANTIE – bleek dat een geheel nieuwe robot niet nodig was, de power-unit was afzonderlijk te bestellen. Fran crediteerde het betaalde totale meteen en na zijn vakantie heeft hij een nieuwe power-unit besteld.
  Grote complimenten aan de werkwijze van Frank / c.q Zwembad-Plus.

Laat een reactie achter

New

BEKIJK NU ONZE

WEBSHOP

DEKZEILENPLUS.NL

KLIK HIER!