Telefoon: 0546-579835 - Mobiel: 06-37294551 - Email: info@zwembadPlus.nl

Blue Poolcover zwembadafdekking (zomerzeil)

De speciale ZwembadPlus PE schuimafdekking is een uitstekend alternatief als u niet de investering wilt doen voor een lamellenafdekking, maar toch een kwalitatief goede afdekdeken wenst. De schuimafdekking is gemaakt van polyethyleen schuim, dat een uitstekende warmte-isolatie geeft.


Een folieafdekking is ook zeer geschikt voor de baden waar de installatie desgewenst nagenoeg volautomatisch kan worden uitgevoerd. Dat kan met een noppenfolie-afdekkingen bijvoorbeeld niet. De speciale Blue poolcovers PE schuimafdekking is een uitstekend isolerende kwalitatief afdekzeil voor uw zwembad. De schuimafdekking is gemaakt van polyethyleen schuim, dat een uitstekende warmte-isolatie geeft.

Een PE schuimafdekking is ook zeer geschikt voor baden waar de installatie desgewenst nagenoeg volautomatisch kan worden uitgevoerd. Dat kan met een noppenfolie-afdekking bijvoorbeeld niet.

Ook heeft heeft u bij de speciale Blue poolcovers PE schuimafdekking een grote vorm vrijheid. Op plaatsen waar dit nodig is – zoals bij verbredingen (bijv. Romeinse trap) in het zwembad – kunnen delen van de folie vouwbaar worden gemaakt. Het is gemakkelijk de afdekking zelf op maat van uw bad te maken met een hobby schaar. Daardoor zijn de mogelijkheden voor de vorm onbegrensd.

De speciale PE schuimafdekkingen zijn leverbaar in blauw (6 mm en 8 mm) en grijs (6 mm en 8mm). Blue Poolcovers worden in eigen fabriek gemaakt en daardoor hebben we zeer snelle levertijden!

Blue Poolcover van 6 mm bespaart tot 300% op uw stookkosten;
Blue Poolcover van 8 mm bespaart tot 400% op uw stookkosten;
Duurzaam met extra sterke PP geweven toplaag, omboorden is overbodig;
Gaat zeer lang mee en heeft géén algen groei op dek (is vaak probleem bij lamellen);
Met één persoon op te rollen zonder dat de folie over elkaar gaat;
Elektrisch op- en af te rollen (afrollen onder begeleiding zeil);
Kan watertemperaturen aan van 40 gr. (bubbel folie max. 28 gr.);
Aanzienlijk minder chloor verbruik doordat UV-licht wordt tegen gehouden.

Benieuwd naar foto's? Kijk op onze Facebook pagina.

fb-on

Klik hier voor uw afdekkingen:

Enkele foto's

Blue poolcovers afdekking voor zwembaden
zwembadafdekking
dekzeilen

Bekijk en koop nu uw zwembadzeil op webshop:

New

BEKIJK NU ONZE

WEBSHOP

DEKZEILENPLUS.NL

KLIK HIER!