Telefoon: 0546-579835 - Mobiel: 06-37294551 - Email: info@zwembadPlus.nl

POSEIDON Basic waterontharder

Een waterontharder is de enige manier om zacht water te garanderen. De voordelen van zacht water lopen uiteen tot bescherming van uw huishoudelijke apparaten tot de voordelen van een zachtere was, een blinkende vaat, zachte huid en haren na het douchen enz..

De POSEIDON waterontharders van ZwembadPlus hebben een uitzonderlijk hoog rendement en zijn gemakkelijk te installeren en te bedienen. Daarnaast stellen wij de ontharder in afhankelijk van de hardheid van uw water en het waterverbruik, zodat het apparaat automatisch spoelt.

Deze professionele POSEIDON Basic waterontharder heeft Duits kwaliteitshars + volume gestuurde digitale klep!

Het is uitgerust met een elektronische besturingsunit voor nog meer gebruiksgemak. Betrouwbare techniek van één van de grootste fabrikanten van besturingssystemen en voorzien van NSF keur.

DE IDEALE WATERONTHARDER VOOR:

De POSEIDON Basic-uitvoering is een populair model voor een huishouden vanaf 2 tot 8 personen.

Alleen bij ons vindt u de juiste oplossing, die u ook bij groot verbruik altijd zacht water levert zonder capaciteitsverlies of drukverlaging. Bijvoorbeeld de POSEIDON Basic 28L, aangepast met grotere diameters waterdoorvoer en met een ACS gekeurd besturingssysteem.

 

Heeft u een regen- of stortdouche met een grote gebruikscapaciteit aan water?

Dan kunt u beter kiezen voor een waterontharder uit de POSEIDON Premium serie.

waterontharder

Neem contact met ons op:

Bel 0546-579835/ 06-37294551, mail naar info@zwembadplus.nl of klik op de onderstaande button voor ons contactformulier.

New

BEKIJK NU ONZE

WEBSHOP

DEKZEILENPLUS.NL

KLIK HIER!