Telefoon: 0546-579835 - Mobiel: 06-37294551 - Email: info@zwembadPlus.nl

POSEIDON Premium waterontharder

Een waterontharder is de enige manier om zacht water te garanderen. De voordelen van zacht water lopen uiteen tot bescherming van uw huishoudelijke apparaten tot de voordelen van een zachtere was, een blinkende vaat, zachte huid en haren na het douchen enz..

De POSEIDON waterontharders van ZwembadPlus hebben een uitzonderlijk hoog rendement en zijn gemakkelijk te installeren en te bedienen. Daarnaast stellen wij de ontharder in afhankelijk van de hardheid van uw water en het waterverbruik zodat het apparaat automatisch spoelt.

Heeft u een regen- of stortdouche? Dan is de POSEIDON Premium waterontharder de juiste keuze.

Met deze douches met een grote gebruikscapaciteit aan water (vaak tussen de 15 tot 29,5 l/min.) wilt u natuurlijk extra blijven genieten van veel zacht water zonder dat u drukverlies heeft als ergens anders in de woning wordt ook ineens veel water afgenomen.

Alleen bij ons vindt u de juiste oplossing, die u ook bij groot verbruik altijd zacht water levert zonder capaciteitsverlies of drukverlaging. Dat bereiken wij door het plaatsen van de allernieuwste kleppen. Deze POSEIDON Premium professionele waterontharder werkt met unieke MONO-kwaliteitshars voor hoge volumes en heeft een volume gestuurde klep met UP-FLOW spoeling voor beduidend minder zoutgebruik.

Daarnaast hebben wij optioneel WIFI Module (met gratis app), zout alarm module en ontsmettingsmodule.

De werking van de POSEIDON Premium waterontharder is uniek:

Ten eerste heeft de POSEIDON Premium waterontharder een speciale klep, die een grotere inwendige doorstroomcapaciteit biedt.

Ten tweede kan deze klep als énige spoelen volgens het up-flow principe.

Daar waar andere kleppen spoelen in dezelfde richting als bij het ontharden (down-flow) spoelt de unieke POSEIDON Premium klep juist in tégengestelde richting. Op die manier spoelen we het verzamelde kalk juist op de kortste manier naar buiten, in plaats van de kalk door het volledige harsbed te drukken en onnodig te vervuilen. Door deze slimme innovaties wordt er beduidend minder zout en water gebruikt per spoeling.

Ten derde heeft deze POSEIDON Premium waterontharder de unieke proportionele bezouting.
De klep kijkt bij de tijd gestuurde regeneratie (max. 14 dagen) of de volledige capaciteit (volume meting) van de ontharder ook daadwerkelijk is benut. Is dat niet het geval, dan spoelt hij alleen dat kalk weg dat eruit is gehaald. Een technisch hoogstandje in de wereld van waterontkalkers!

Ten slot werkt de POSEIDON Premium met een MONO-dispersie hars.
Dat zijn harskorrels gesorteerd op alleen 1 maat! Hierdoor kunnen wij als enige een extreem hoge watervolume langs het hars laten stromen. Terwijl elke andere ontharder werkt met Hetero-dispersie hars (harskorrels van diverse afmetingen). Bovendien is het MONO-hars tot 3 keer fijner van structuur is dan elke andere ontharder en dat maakt het hele proces veel efficiënter.

Clackdubbelesetmetvat2
klep (Medium)

Neem contact met ons op:

Bel 0546-579835/ 06-37294551, mail naar info@zwembadplus.nl of klik op de onderstaande button voor ons contactformulier.

New

BEKIJK NU ONZE

WEBSHOP

DEKZEILENPLUS.NL

KLIK HIER!