Blue Poolcovers

Blue Poolcovers

De speciale ZwembadPlus PE  schuimafdekking is een uitstekend alternatief als u niet de investering wilt doen voor een lamellenafdekking, maar toch een kwalitatief goede afdekdeken wenst. De schuimafdekking is gemaakt van polyethyleen schuim, dat een uitstekende warmte-isolatie geeft.
Een folieafdekking is ook zeer geschikt voor de baden waar de installatie desgewenst nagenoeg volautomatisch kan worden uitgevoerd. Dat kan met een noppenfolie-afdekkingen bijvoorbeeld niet.

Ook heeft heeft u bij de speciale ZwembadPlus PE  schuimafdekking een grote vorm vrijheid. Op plaatsen waar dit nodig is – zoals bij verbredingen (bijv. romeinse trap) in het zwembad – kunnen delen van de folie vouwbaar worden gemaakt. Daardoor zijn de mogelijkheden voor de vorm onbegrensd.

!!!!WERELD PRIMEUR!!!! De enige Ultralight winterafdekking met UV blokkade en extreme waterdoorlaat!

Onze nieuwste Blue poolcover Winter Ultralight zwembadafdekkingen zijn gemaakt van Ultralight, duurzaam geweven polypropyleen gaas in de kleur grijs.
Het weefsel van de zwembadafdekking heeft een uiterst hoge dichtheid en blokkeert maar liefst tot 99% van het zonlicht zodat algengroei nagenoeg onmogelijk is.

Klik hier voor uw afdekking:

Basic 6 mm BlauwBasic 8 mm BlauwBasic 6 mm Grijs
Winter Ultralight

Meer foto’s zien? Kijk op onze Facebook pagina.

fb-on

Enkele foto’s

Blue Poolcovers 76

Blue Poolcovers 76a

Blue Poolcovers 51a

Blue Poolcovers 51c

DCIM100GOPROGOPR0169.JPG

DCIM100GOPROGOPR0157.JPG

IMG_5125

IMG_5113