Telefoon: 0546-579835 - Mobiel: 06-37294551 - Email: info@zwembadPlus.nl
Zwembad automatisering

Automatisering Zwembad

ZwembadPlus zorgt voor een optimaal gebruik van uw zwembad door gebruik te maken van de nieuwste microprocessor gestuurde technieken. Natuurlijk kunt u uw zwembadapparatuur ook handmatig bijsturen. Technieken die al jaren worden toegepast op bijvoorbeeld aan het periodieke terugspoelproces van uw filter, de bediening van uw zwembadafdekking, de niveauregeling, de volledige waterbehandeling en de verwarming van het water. Dit alles kan tot in detail geautomatiseerd worden.

Automatische 6-wegklep

Deze 6/wegklep zorgt nauwkeurig en automatisch voor het terug- en naspoelen van het zwembadfilter. Dit kan bij behoefte zowel automatisch als handmatig. Deze klep draagt er zorg voor dat het water dan tijdelijk in tegengestelde richting stroomt en wordt dan niet teruggestuurd naar het bad, maar afgevoerd naar de riolering zodat de vervuiling ook uit het filter wordt verwijderd. Uw filter blijft altijd in topconditie is door het automatische spoelen van het filterbed.

ControlPlus

Het brein van uw zwembad is natuurlijk de ControlPlus.

Dit microprocessor gestuurde systeem regelt het complexe samenspel van systemen als filterapparatuur, verwarming, solar besturing en desinfectieapparatuur. Maar ook de aansturing van de zwembadafdekking, waterpeil, enz. Daarnaast kunt u een constante watertemperatuur regelen.

Op het verlichte display zijn permanent water en lucht (solar)temperatuur af te lezen. De temperatuurvoelers voorkomen bevriezing van het water en besparen tevens energie, maar kunnen  ook ´s nachts het systeem in werking zetten om het (te warme) zwembadwater weer af te koelen.

Lamellen afdekking besturing

U kunt uw lamellen afdekking automatisch openen en sluiten via de Controlplus of met een handzender.

Wereldwijde controle!

Het is zelfs mogelijk met een aparte interface, die verbonden is met het internet, uw zwembad via uw Smart-phone aan te sturen. U heeft hiermee wereldwijd controle over uw zwembad!

Ook kunt u hiermee op afstand de zwembadverlichting, jetstream en accessoires (o.a. tuinverlichting) in- of uitschakelen. Optioneel kunt u de watertemperatuur aflezen.

Dus lekker alvast het zwembad water op gewenste temperatuur bij thuiskomst.

 

Vind ons hier op social media

New

BEKIJK NU ONZE

WEBSHOP

DEKZEILENPLUS.NL

KLIK HIER!